Møbelsnekker

Seng

Skreddersydd til dine ønsker

Skreddersydd seng

Det er ikke sikkert alle forhåndsbygde designløsninger er akkurat det du leter etter i en seng. Kan hende er størrelsene på de sengene du finner i butikken ikke helt riktig i forhold til størrelsen på plassen der du skal ha sengen. Kanskje er det sånn at du er på utkikk etter noe helt spesielt, som står i stil til for eksempel hytta eller boligen. Kanskje er du i en situasjon der du personlig må ha en spesialtilpasset seng?

Vi lager alle typer senger, fra køyesenger til enkelt- og dobbeltsenger og barnesenger. Det er egentlig ingen grenser for hvordan en seng kan utformes, eller i hvilket materiale.

Ring oss i dag og fortell oss hva du ønsker, så tar vi på oss jobben med å lage din unike seng!

Spørsmål?

Kontakt oss idag

Kunne du trenge hjelp til interiør i Buskerud? Trenger du råd og hjelp til praktisk utførelse? Har du spørsmål angående våre produkter, vår erfaring eller annet? Ta gjerne kontakt i dag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle